Real Madrid cruisede mod storsejr trods Ramos-hjerneblødning

Real Madrid havde ingen problemer med at besejre Deportivo La Coruña.

Der var ingen slinger i valsen hos Real Madrid i deres første La Liga-kamp i denne sæson. Zinedine Zidanes tropper havde let spil mod Deportivo La Coruña, som blev slået med 0-3.

Gareth Bale åbnede ballet med en nem scoring efter 20 minutter. Ruben i Deportivo-målet gav en retur, som Karim Benzema lidt heldigt fik bugseret hen til den walisiske stjerne, som blot skulle sætte indersiden på.

Syv minutter senere blev føringen udbygget, da Marcelo lagde et fladt indlæg på tværs, som den defensive midtbanespiller, Casemiro, satte foden på.

Real Madrid fortsatte med at dominere, og uden at spille sig helt ud havde de ikke nævneværdige problemer mod Deportivo La Coruña. Det så også problemløst ud, da Toni Kroos gjorde det til 0-3 efter et flot oplæg af Gareth Bale, som var at finde helt i front sammen med Karim Benzema i fraværet af Cristiano Ronaldo.

To minutter før tid fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, men rumænske Florin Andone blev pillet af Keylor Navas, som spillede en stor kamp for Real Madrid.

Sergio Ramos ville dog lige sætte sig selv i fokus i overtiden, da han modtog sit andet gule kort for at ramme en modstander i hovedet med en albue. Tidligere i kampen burde Real Madrid-anføreren endda have været smidt ud, da han plantede en hånd i ansigtet på Fabian Schär.