Real Madrid storsejrede over Rayo Vallecano

5-0 til Real Madrid over Rayo Vallecano, og Carlo Ancelottis tropper er tilbage i mesterskabskampen.

Real Madrid var i den grad tilbage i den sejrende rolle i kampen mod Rayo Vallecano i den spanske Primera Division. 5-0 blev slutresultatet efter en kamp, hvor Real Madrids spillere var hypereffektive, når de fik chancen.

Efter 15 minutters spil modtod Gareth Bale bolden ud på Real Madrids højre kant. Det walisiske rekordindkøb tæmmede bolden og ændrede retning mod banens midte, før han lagde bolden elegant ind i Cristiano Ronaldos løbelinje. Portugiseren gik herefter flot forbi tre mand og sendte utageligt bolden forbi målmand Ruben Martinez til en 1-0-føring til Real Madrid.

Senere i første halvleg var det ophavsmanden til det første mål, der havde muligheden for at øge føringen, men Gareth Bale tog for lang tid i afslutningsøjeblikket og faldt over sine egne ben, før han nåede at skyde.

10 minutter inde i anden halvleg var Ronaldo igen impliceret i en afgørende aktion, da han elegang modtog et fladt indlæg og i samme bevægelse lagde den godt til rette for Daniel Carvajal, som blot skulle udplacere Ruben Martinez i Rayo Vallecano-buret til en 2-0-føring.

3-0 blev det ogå til, da Angel di Maria løb godt i dybden og uselvisk sendte bolden på tværs af feltet til en helt fri og fremadstormende Gareth Bale, som kunne score et af karrierens lettere mål.

Bale var få minutter senere igen på spil, da han ene mand løb fra hele Vallecano-mandskabet og med lethed kunne sætte bolden forbi Martinez, og lidt efter var det indskiftede Alvaro Morata, der med et elegang hug fra kanten af feltet også sendte bolden i netmaskerne til stillingen 5-0 til Real Madrid.

Med de tre point er Real Madrid tilbage i den tætte topstrid i Primera Division, hvor de med to point op til Barcelona og tre point til Atletico Madrid stadig er med i kampen om mesterskabet. Næste kamp i ligaen for Real Madrid er på lørdag på udebane mod Real Sociedad.