Real Madrid taber vigtige points

Real Madrid skulle bruge tre points i søndagens udekamp mod Real Betis, men måtte nøjes med et enkelt.

Real Madrid skulle bruge sejren, hvis holdet for alvor skulle hænge på i toppen af den spanske Liga BBVA. Søndagens udekamp mod Real Betis blev dog svær, og gæsterne fik sat presset ind for sent til at gøre en forskel. Real Madrid fik dog 1-1 i land efter en tidlig nedtur på måltavlen.

Real Betis fik en forrygende start på opgøret. Efter seks minutters spil løb Ruben Castro tværs igennem Real Madrid-forsvaret, men Keylor Navas var vågen i målet. Minutter efter måtte han dog hente bolden ud af eget net, da Alvaro Cejudo slog til med et hug fra kanten af feltet. En stor start fra hjemmeholdet overfor et nervøst Real Madrid-hold.

Real Madrid havde bolden en del, men havde overraskende svært ved at spille sig igennem. Cristiano Ronaldo kom frem til en lovende mulighed rundet en halv times spil, men den portugisiske stjerne bragede bolden langt forbi. Tættere på kom igen af de to mandskaber før pausen, hvor Betis var foran med 1-0.

I anden halvleg åbnede Karim Benzema med en stor mulighed. Fra tæt hold sendte franskmanden et brag af sted, men Antonio Adan reddede flot for værterne. Han blev igen tvunget ud i en stor aktion fem minutter senere, da James Rodriguez misbrugte en stor mulighed.

I slutfasen skruede Real Madrid op. Daniel Carvajal forsøgte sig, og med tyve minutter igen fik gæsterne udlignet. James Rodriguez fandt flot Karim Benzema, der fra tæt hold kunne udligne sikkert til 1-1.

Slutfasen blev et skydetelt fra Real Madrid, hvor både Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Jese testede Adan. Keeperen tog dog fra, og reddede overraskende 1-1 hjem for Real Betis. Et resultat der gør, at Real Madrid har fire points op til førstepladsen, hvor FC Barcelona endda har en kamp til gode. Real Betis kravler op på 14. pladsen.