Real Madrid tilbage på sporet: Fik sejr mod Eibar

Real Madrid fik genoprejsning efter nederlaget i sidste uge, hvor man tabte 0-4 til Barcelona. Søndag blev Eibar slået med 2-0 af "Los Blancos".

Real Madrid er kommet nogenlunde tilbage på sporet igen efter nederlaget for en uge siden, da man tabte i El Clasico på hjemmebane med 0-4 til Barcelona. Kampen efter vandt man 4-3 over Shakhtar Donetsk - hvor man undervejs var foran med 4-0.

Søndag blev det til en 2-0-sejr på udebane over Eibar, hvor Real Madrid som vanligt sad på hele kampen. De havde dog problemer med at få bolden over stregen, indtil Gareth Bale fik sat hovedet på efter et hjørnespark, der først blev spillet kort.

I anden halvleg skulle der et straffespark til med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid, da indskiftede Vazquez gik i græsset i feltet. Her var det derefter op til Ronaldo at udnytte det, og det gjorde han stensikkert.

Det var desuden Ronaldos niende scoring i den spanske liga i denne sæson. Til sammenligning har Luis Suarez scoret 12 mål og Neymar har scoret 14.

Real Madrid er derfor seks point efter Barcelona i La Liga, og i næste runde møder Real Madrid Getafe på hjemmebane. Barcelona møder Valencia på udebane.