Ronaldo sendte knytnæve i hovedet på Cordoba-spiller

Ronaldo viste sig fra sin værste side, da han slog en knyttet næve lige i ansigtet på en Cordoba-spiller. Men uden Ronaldo viste Real Madrid sig at kunne vinde alligevel.

Real Madrid kunne lørdag eftermiddag med hiv og sving tage en pligtsejr over Cordoba fra den nederste halvdel af La Liga på 2-1. Sejren kom på plads tre minutter før tid, da et straffespark sat ind af Gareth Bale.

Men bedst vil kampen nok blive husket for, at Cristiano Ronaldo ikke kunne holde sine frustrationer nede over problemerne i kampen, da han smed en lige højre i ansigtet på Cordobas Crespo, så han altså måtte opleve sejrsmålet fra omklædningsrummet. Udvisningen kom otte minutter før tid og i forbindelse med et hjørnespark, hvor Ronaldos hjerne altså brændte sammen.

Det vides endnu ikke, hvor stor strafudmålingen bliver for Real Madrids superstjerne.

De øvrige mål i kampen var Nabil Ghilas på straffe efter bare tre minutters spil. Udligningen kom fra Benzema inden Bale altså kunne sikre sejren.

Dermed er Real Madrid nu fire point foran Barcelona i ligaen, der senere i dag møder Elche. Det betyder, at Barcelona efter kampen vil være én kamp foran Real Madrid.