Sevilla vandt dramatisk affære

Fem mål, udvisning og hårde tacklinger på samlebånd blev resultatet af søndagens opgør mellem Sevilla og Espanyol, der sluttede 3-2 til værterne.

Sevilla skulle søndag forsøge at spille sig i top fire, da Espanyol gæstede i Liga BBVA. Som favoritter lykkedes det da også værterne at vinde, men det blev ikke uden kamp mod hårdt kæmpende Espanyol, der først til allersidst måtte give slip på det ene point.

Kampen startede i højt tempo fra begge hold, der jagtede scoringer fra første fløjt. Gæsterne fra Espanyol var undertippede, men det var dem, der først kunne juble. Beto begik straffespark efter et kvarter og fra 11 meter kunne Christian Stuani sikkert udnytte til 0-1.

Ti minutter senere kom Sevilla dog tilbage på flotteste vis. Langt udefra tog Diogo Figueiras chancen, og bombede hjemmeholdet tilbage på 1-1. Ti minutter senere kom Sevilla endda i spidsen, da et indlæg blev opsnappet af Victor Vitolo, der fra tæt hold scorede til 2-1.

Her sluttede en dramatisk første halvleg dog ikke. Kort før pausen oversatsede Francisco Casilla en tackling, og dommeren reagerede straks med rødt kort. En beslutning der bragte Espanyol i undertal forud for anden halvleg.

Espanyol skulle dog komme tilbage efter pausen. Efter store chancer i begge ender flugtede Victor Sanchez fra kanten af feltet bolden i netmaskerne på smukkeste vis, og så var der atter balance.

I undertal måtte Espanyol dog kæmpe hårdt for det ene point, og det så længe ud til at lykkedes. I kampens sidste minut fandt Iago Aspas dog Carlos Bacca´s aflevering i feltet, og afgjorde en dramatisk affære til 3-2 for Sevilla, der dermed indtager fjerdepladsen i den bedste spanske række.