Sisto på tavlen i Celta-sejr

Pione Sisto blev matchvinder i Celta Vigos 3-0 sejr mod Osasuna.

Pione Sisto kom på tavlen i Celta Vigos sejr mod Osasuna i søndagens La Liga-runde.

Danskeren startede på banen for hjemmeholdet, og allerede efter 23 minutter sparkede han bolden i kassen. Et flot Celta-angreb endte med bolden for fødderne af danskeren, der fra siden af feltet bankede bolden op i det korte hjørne.

Efter 87 minutter udbyggede Jozabed hjemmeholdets føringen til 2-0. To minutter senere scorede Iago Aspas til 3-0 og lukkede kampen definitivt.

Sisto blev skiftet ud efter en times spil, mens Daniel Wass spillede hele kampen. Andrew Hjulsager kom på banen med fem minutter igen og fik derved en 3-0 sejr i sin debut for klubben.

Resultatet betyder, at Celta overtager Espanyols 9. plads i ligaen, mens Osasuna sidder fast i bunden af ligaen med kun 10 point efter 23 kampe