Sisto scorede i nyt Celta-nederlag: Danskerklubben nærmer sig krise

Pione Sisto kom på måltavlen og blev pillet ud lige bagefter, da Celtas danskerbesatte klub tabte 1-2 til Espanyol.

Der var masser af dansk islæt med i kampen mellem Espanyol og Celta Vigo i den spanske La Liga mandag aften, da både Pione Sisto, Daniel Wass og Andrew Hjulsager var med for Celta, ligesom den to tidligere FC Nordsjælland-spillere, Emre Mor og Stanislav Lobotka også var med.

Det var dog ikke nok for Celta, der må tage hjem til Galicien med et 1-2-nederlag mod Barcelona-klubben på trods af at Sisto kom på måltavlen.

Espanyol grundlagde deres sejr i første halvleg ved at komme foran med 2-0 efter scoringer af Moreno og Piatti. Derefter overtog Celta initiativet, og det var derfor ikke ufortjent, da Pione Sisto kunne smække reduceringen i mål efter 69 minutter.

Her lagde Pione Sisto bolden overlegende i mål med en hård inderside efter et fint opspil i højresiden af banen. Men det var også en af de sidste indsatser fra Pione Sisto denne aften, da han få minutter efter blev skiftet ud med Emre Mor.

Herefter opstod der flere gange drama. Særligt da Celtas Maximiliano Gomez fik gult kort for at falde i feltet i en situation, hvor det kunne ligne at han blev nikket en skalle. Derudover var det sådan set bare klassisk spansk fodbold med en del ture i græsset for spillerne.

Nederlaget er Celtas tredje ud af fire kampe i denne sæson, og de bevæger sig derfor lige to point over nedrykningsstregen.