Sisto, Wass og Mor stod bag Celta-storsejr

Celta Vigo vandt mandag med 5-2 mod Las Palmas.

Både Pione Sisto, Daniel Wass og den tidligere FC Nordsjælland-profil Emre Mor startede mandag inde for Celta Vigo, da de gæstede Las Palmas.

Og alle tre fik en hovedrolle i det, der endte med at blive en storsejr til gæsterne.

Efter 16 minutter startede målfesten, da Emre Mor scorede sit første mål for klubben på oplæg fra Daniel Wass. Kun få minutter efter bragte Piono Sisto sig så i fokus, da han assisterede 2-0 scoringen, som Iago Aspas puttede i nettet.

Kort efter pausen scorede Aspas endnu engang til stillingen 3-0. Kort efter modtog gæsternes målmand Ruben Blanco et direkte rødt kort, hvilket betød at Emre Mor måtte lade sig ofre til fordel for reservemålmand Sergio Alvarez.

Pablo Hernandez gjorde det dog til 4-0 med 20 minutter igen, og fem minutter senere fuldførte Iago Aspas sit hattrick, endnu engang på oplæg fra Pione Sisto.

Indskiftede Vitolo og Loic Remy fik til sidst pyntet på resultatet for hjemmeholdet, og kampen endte derfor 5-2 til gæsterne.

Andrew Hjulsager så hele kampen fra bænken.