Suarez, Neymar og Messi knuste Getafe på 47 minutter

Barcelonas dynamiske fronttrio var i sprudlende spilhumør, da de tirsdag aften tog imod Getafe, som ikke fik et ben til jorden.

Det er ikke noget unormalt i at Lionel Messi er skarp foran mål. Heller ikke Neymar eller sågar Luis Suarez. Normalt er de også ganske gode sammen, men alligevel var Getafe ude for en ganske ubehagelig oplevelse på Camp Nou, da de tre spillede noget af det bedste fodbold, de har gjort sammen i denne sæson.

Det hele startede efter ni minutter, da Luis Suarez blev nedlagt i feltet. Straffe blev dømt, og Lionel Messi stod bag bolden fra ellevemeterpletten. På flotteste Panenka-vis sparkede han Barcelona på 1-0.

Et kvarter senere var den argentinske troldmand på pletten igen. Med en sand sukkerbold fandt han Suarez, som midt i løb ind i feltet helflugtede indlægget i kassen til 2-0.

Derfra gik det hurtigt. Efter 28 minutter var det Neymars tur. Et skarpt kontraangreb af hjemmeholdet, så Neymar afdrible et par Getafe-forsvarer og udnytte Luis Suarez' oplæg. Dermed stod den 3-0, og det mål udgjorde Barcelonas farlige fronttrios 100. mål i denne sæson.

Blot to minutter senere var de på pletten igen. 4-0-målet blev sat ind af Xavi, som på smukkeste vis skruede bolden op i højre målhjørne efter, at han havde modtaget bolden fra Neymar. Med en Neymar-assist havde alle i Barcelonas angrebstrio assisteret og scoret et mål i samme kamp, og det er første gang det er sket for netop disse tre.

Efter 40 minutter skulle det dog være Xavi i sin sædvandlige rolle - nemlig oplæggerens. Med en fin aflevering med hælen fandt han Luis Suarez, som kynisk sparkede Barcelona på 5-0.

Det var hvad, det blev til i første halvleg, men det var ikke kun Getafe, som gik til pause forpustede. Det gjorde tilskuere og seere hele verden også.

Og her må man håbe, at de havde haft tid nok til at sunde sig. Man havde måske lidt ondt af at Getafe skulle sendes ud til 45 minutter yderligere, men det var ikke desto mindre realiteten.

Barcelona kom flyvende ud fra start, og det virkede ikke til Getafe helt havde forstået, hvad de havde gang i. Lionel Messi stod for afslutningen på et godt holdopspil, og sendte bolden i mål til 6-0 kun to minutter efter pausen.

Herefter skruede Barcelona dog en tand ned for charmen. Alligevel var de dog tættere på 7-0 end Getafe var på 6-1. Det tætteste gæsterne kom var et skud på stolpen efter 71 minutter af Fredy Hinestroza.

Flere mål bød kampen dog ikke på. 47 minutter var Barcelona om at klare aftenens opgave, og dermed ligger de sig fem points i front af La Liga - i hvert indtil i morgen, hvor Real Madrid møder Almeria.