Ungt nyindkøb sikrede sejren for Real Madrid

Det var nok ikke alle, der havde turde spille på, at Dani Ceballos skulle blive dobbelt målscorer mod Alaves, men det gjorde han, da Real Madrid vandt 2-1 lørdag.

Real Madrid er ikke kommet fra start i La Liga, som de havde ønsket med syv point op til ærkerivalerne fra Barcelona inden denne runde. Det fik Real Madrid rettet en smule op på før Barcelona spiller senere lørdag.

Det gjorde de med en 2-1-sejr over Alaves på udebane, hvor målene kom fra en lidt uventet kant. Normalvis er det jo spillere som Ronaldo, der tager over, når klubben skal have point på kontoen. Nej, det var nemlig det 21-årige nyindkøb Dani Ceballos, der gjorde det for Madrid-klubben.

Efter bare ti minutter kæmpede han sig frem til bolden lige indenfor feltets streger, hvorefter han lagde et fladt skud på mål, som gik i netmaskerne. Dog kom Real Madrid ned på jorden igen fem minutter, da El Haddadi smed et indlæg ind i hovedet på Manu Garcia, der kunne udligne.

Den glæde holdt dog kun i et par minutter for Alaves, da Ceballos igen var på pletten. Igen fik han fat i en bolden fra godt 15 meter væk fra målet, og han svigtede ikke og kunne score sejrsmålet, da der i anden halvleg ikke kom flere scoringer i kampen.

Real Madrid er nu fire point efter Barcelona, og sidstnævnte møder lørdag aften Girona i et katalansk derby.