Ustyrlig Ronaldo satte Sevilla på plads

Med tre mål var Cristiano Ronaldo helt afgørende for, at Real Madrid kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret mod Sevilla.

Real Madrid var lørdag aften afkrævet en sejr ude mod Sevilla, hvis de skulle holde liv i håbet om det spanske mesterskab.

Men hvad der papiret tegnede til at blive en formsag gjorde Cristiano Ronaldo næsten til en formsag, hvis ikke det var fordi Rael Mardrid-defensiven var i gavehumør. Med sine tre mål var Roanldo nemlig helt afgørende for, at Real Madrid kunne tage fra Estadio Ramón Sánchez Pizjuán med en 2-3-sejr.

Selvom Sevilla lagde bedst fra land med godt og aggressivt spil, skulle det blive portugiseren, der kom først på måltavlen.

Inden for det 36. og 37. minut gjorde han det nemlig til 2-0 for madrilenerne. Først med et hovedstød inde foran mål, og siden med en kold indeside midt for mål.

Sergio Ramos var dog så dum at begå straffespark kort før pausen, hvor Carlos Bacca fik reducerede.

Men Ronaldo fortsatte sin umættelige og undertiden utæmmelige måltørst. Efter godt 20 minutter af anden halvleg lagde Gareth Bale en bold ind til portugiseren, som fra bageste stolpe gjorde det til 3-1 med hovedet.

Efterfølgende blev Sevilla dog lukket ind i kampen igen, da Iborras forsøg gjorde det til 3-2 med ti minutter.

Til slut begyndte lokummet virkelig at brænde, mens Iker Casillas og Real Madrid-forsvaret holdt alligevel stand, og dermed er der atter to point, som adskiller holdet fra Barcelona på førstepladsen, inden man har taget hul på de sidste tre runder.