Valencia nedlagde Getafe

Valencia nettede fire gange mod Getafe og kom tilbage på vindersporet.

Valencia har ikke haft den nemmeste sæson i La Liga, hvor holdet er på vej mod at blive isoleret i midten af tabellen. Champions League-pladserne kunne i aften komme yderligere et stort skridt længere væk, hvis ikke Getafe blev besejret.

På hjemmebane i Valencia kom hjemmeholdet bedst fra start. Roberto Soldado var manden bag scoringen efter kun et minuts spil, og det samme var han, da Valencia kom på 2-0 få minutter efter.

Dermed havde Valencia fået sig en drømmestart, og underholdningen fortsatte for publikum på stadion. Getafe reducerede ved Alvaro Vazquez, inden Ricardo Costa sendte hjemmeholdet på 3-1.

Efter pausen scorede Alexis for Getafe og Nelson Valdez for Valencia, og dermed endte det med en 4-2-sejr til de hvidklædte spillere, som nu har fjerdepladsen inden for rækkevidde. Fire point har klubben op til den Champions League-givende position.