Det kan gå grueligt galt, hvis målmanden pludselig tror, han er en anden. Det troede Rulli fra Real Sociedad vist mod Villarreal.

Det er ikke alle målmænd i verden, der mestrer den kunst at holde sig inde i sit mål. Nogle har et behov for at spille med stor risiko i sit spil. En af dem, det lykkes for meget tit er Bayern Münchens Manuel Neuer. En af dem, der ikke klarer det så godt er Real Sociedads målmand Geronimo Rulli.

Det fik man at se, da Sociedad var i kamp mod Villarreal i den spanske liga søndag aften. Villarreal var foran med 1-0, da der manglede under tre minutter af kampen, hvor bolden blev slået frem. Rulli stod oppe ved midten og ville tackle Denis Suarez. Det gik ikke for ham - og der blev scoret til 2-0, og kampen var lukket.

Forinden var det også Denis Suarez, der i første halvleg havde gjort det til 1-0 for Villarreal.

Med sejren er Villarreal på femtepladsen i La Liga, mens Sociedad med den uheldige målmand Rulli er på 13. pladsen.