Daniel Wass var med fra start, da Michael Krohn-Dehli var tilbage på sin gamle hjemmebane i Vigo.

Der var danskeropgør søndag aften i La Liga, hvor både Daniel Wass og Michael Krohn-Dehli var med for deres respektive mandskaber, Celta Vigo og Sevilla.

For Michael Krohn-Dehli var det et retur til sin gamle hjemmebane, hvor han spillede til og med i sommer, før han skiftede til Sevilla.

Kampen skulle dog blive en blandet fornøjelse for den danske landsholdsspiller.

Allerede efter 25 minutter fik Frederico Fazio, der i dag fik comeback for Sevilla, efter han på transfervinduets sidste dag skiftede på en lejeaftale tilbage fra Tottenham, nemlig sit andet gule kort, og dermed blev det et kort visit han gjorde i sin comeback-kamp. Det første gule kort havde han kun fået, da han overtalte dommeren til at give ham det, da dommeren havde uddelt advarslen forkert, og tildelt Adel Rami det i stedet for Fazio. Måske han fortryder sin fair play-aktion nu.

Udvisningen gav naturligvis også Sevilla en langt større opgave, da det, som altid, er betydeligt sværere at spille med en mand i undertal, men også fordi, at Celta har været en af denne sæsons helt store overraskelser i La Liga.

Men på trods af det hele, så var det faktisk gæsterne, der kom først på måltavlen, da Daniel Carrico i det 43. minut scorede til 1-0.

Føringen holdt helt indtil det 64. minut, hvor Daniel Wass assisterede Claudio Beauvue, der udlignede til 1-1.

Celta Vigo formåede ikke at udnytte den ekstra mand, de var i overtal yderligere. Efter 90 minutter stod der 1-1 på måltavlen - et resultat, der ikke ændrer på stillingen i La Liga. Sevilla ligger fortsat på femtepladsen - to points foran Celta Vigo, der ligger på en delt sjetteplads.