Randers misser top seks i drama

Randers FC sad på det meste i Haderslev, men slog ikke SønderjyskE og er ude af top seks efter nederlag på 1-0.

Tipsbladet.dk på Sydbank Park i Haderslev

Der var lagt op til kæmpe drama på Sydbank Park, da SønderjyskE og Randers FC skulle spille om en plads i top seks. Den tog SønderjyskE trods stort Randers-pres med sejr på 1-0, og det sender sensationelt FC Nordsjælland i slutspillet.

SønderjyskE sad på det hele i en fysisk hård indledning, hvor Randers FC i de første tre minutter havde to spillere til behandling. Første chance tilfaldt hjemmeholdet, da Sakari Mattila sparkede forbi fra distancen rundet fem minuttet.

Randers FC ville også lege med efter 21 minutter. Mayron George havnede efter godt opspil alene med Lukas Fernandes i SønderjyskE-målet, men keeperen reddede. inden returen blv skovlet over kassen.

"Der står jo 1-0 til Viborg" rungede det fra lægterne". Det var nok til at sende både SønderjyskE og Randers i top seks, men da FC Nordsjælland lidt senere scorede i Herning, var Randers pludselig ude. Trods det faktum kom kronjyderne ikke for alvor tæt på trods tung dominans frem mod pausen i Haderslev.

SønderjyskE åbnede anden halvleg med et fint langskud fra Troels Kløve, som Halldorsson dog havde styr på i målet. Herefter stod der Randers på kampen, og efter 51 minutter fik gæsterne en kæmpe mulighed. George sendte fri i feltet bolden på tværs til Marvin Pourie, der dog på målstregen formåede at brænder på mystisk vis.

Med lidt under en halv time tilbage leverede Lukas Fernandes en superredning på frispark fra Marvin Pourie. Da kampen gik ind i slutfasen kom Mayron George næsten lige så tæt på, da han sparkede en friløber forbi.

Randers FC havde en række store chancer i slutminutterne. I stedet slog SønderjyskE til. med syv minutter igen klarede Halldorsson et giftigt hovedstød, men returen blev sendt i nettet af Mikkel Hedegaard. Herefter satsede Randers alt, men det var ikke nok. Kronjyderne tabte med 1-0, og selvom AaB også tabte, bliver holdet overhalet af FC Nordsjælland, der vandt i Herning.

Vi giver dig aftenen igennem reaktioner og overblik over den vilde afslutning her på tipsbladt.dk