14 Serie A-sejre i træk: Juventus cruisede til sejr mod Frosinone

Juventus spillede ikke specielt overbevisende mod oprykkerholdet Frosinone, men endte med at hive en sikker sejr hjem.

Juventus vundet alle kampe i Serie A siden d. 28. oktober, da man blev slået med 1-0 af Sassuolo. Den sejrsrække skulle fortsættes, da man søndag eftermiddag skulle på besøg hos oprykkerholdet Frosinone, der før opgøret lå andensidst i Serie A.

Kampen mod Frosinone var dog langt fra uden problemer.

Et ellers normalt offensivt sprudlende Juventus-mandskab med stjerner som Paul Pogba, Juan Cuadrado, Alvaro Morata og Paulo Dybala i startopstillingen havde meget svært ved at skabe chancer, og i første halvleg var det blot Stefano Sturaro og Alvaro Morata, der fik forsøg afsted mod Frosinone-kassen. Det blev dog ved 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte problemerne for Juventus. Vi skulle helt hen til 72. minut før en chance tilfaldt gæsterne. Paulo Dybala modtog en god aflevering på kanten af feltet, skød på mål, men argentinerens forsøg ramte stolpen.

Minuttet efter kom forløsningen endelig for Juventus. Alex Sandro fik en god mulighed til at skyde mod mål, men sommerindkøbet fra FC Porto valgte at spille Juan Cuadrado i dybden, og columbianeren skuffede ikke, og sendte gæsterne i front.

Paulo Dybala ville også lege med i kampens slutminutter. Alvaro Morata vise glimrende overblik og sendte en flot bold hen mod Paulo Dybala, der sikkert sendte bolden ind til 2-0.

Dermed står Juventus altså noteret for 14 Serie A-kampe i træk.

Andetsteds var en anden titelaspirant i aktion. Napoli tog hjemme imod en anden oprykker, Carpi, og også her var der problemer for en af Serie A's tophold. Det endte dog med en sejr til Napoli - Gonzalo Higuain scorede nemlig på straffespark efter 70 minutter.

På San Siro måtte AC Milan nøjes med 1-1 mod Udinese. M'Baye Niang scorede for hjemmeholdet, mens Pablo Armero var målscorer for Udinese.