AC Milan må se langt efter europæisk fodbold efter Lazio-remis

Efter 1-1 hjemme mod Lazio har AC Milan nu seks point op til de placeringer, der giver adgang til europæisk fodbold.

AC Milan er i konstant jagt på nye storhedstider, og såfremt det skal nå tidligere storhedstider, vil det kræve europæiske deltagelse. Det kan dog blive svært at nå det for næste sæson, da Lazio tog fra Milano med et point søndag aften.

De lyseblå fra den italienske hovedstad kom bedst fra start, da Marco Parolo i det niende minut headede Lucas Biglias hjørnespark i kassen, men scoringen blev kort efter, kun seks minutter senere udlignet, da Carlos Bacca gjorde det til 1-1.

Ikke mange nævneværdige chancer kom der i første halvleg, men hvad der manglede i den første blev tilført i den anden.

Hjemmeholdet kom frem til tre-fire store chancer, men på utrolig vis formåede de sort-rød-stribede ikke at udnytte de mange chancer, og bringe sig foran.

Lazio havde ikke meget at byde på, men kom altså alligevel fra Milano med et point, da en af de få chancer de havde altså endte i mål. Lazio fastholder dermed deres ottendeplads, mens Milan nu er seks points bag Inter på den femteplads, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson.