AC Milan slutter med ære

AC Milan vandt for anden gang i træk, og slutter dermed Serie A-sæsonen af på en niendeplads.

Sæsonen har ikke været mindeværdig for AC Milan. Skuffende nedture og uro har præget traditionsklubben, der dog skulle forsøge at lukke sæsonen med ære lørdag aften. Det lykkedes Filippo Inzaghi´s mandskab med trods en svær start, hvor Milan kom bagud i 1-3 sejren over Atalanta.

AC Milan startede optimistisk. Efter bare fem minutters spil testede Giacomo Bonaventura udefra, men afslutningen gik forbi den ene opstander. Kort efter fik Daniele Baselli sit spark blokeret for værterne, men det var Atalanta, der først kunne juble. Rundet 20 minutter satte Daniele Baselli hovedet på et godt indlæg og scorede sikkert.

AC Milan pressede på efter scoringen og ti minutter før pausen fik gæsterne et gyldent tilbud. Atalanta begik straffespark, og fra 11 meter satte Giampaolo Pazzini udligningen i nettet. Her stoppede opturen dog ikke for AC Milan, der ville mere inden pausen. Giacomo Bonaventura var hurtigt over en retur, og så stod der pludselig 1-2 ved pausen.

Atalanta forsøgte at svare igen kort inde i anden halvleg, hvor Denis i to omgange kom tæt på for alvor. Også Luca Cigarini ville lege med, men som halvlegen gik, kom AC Milan mere i kontrol. Med godt ti minutter tilbage kunne gæsterne på ny juble, da kampen blev lukket.

Giacomo Bonaventura skabte plads for sig selv tæt under mål, og kunne let sikre sejren på 1-3 for AC Milan, der dermed slutter sæsonen af på en niendeplads. Holdet har vundet tre af de sidste fire kampe.