AC Milan undgik nederlag for 11. kamp i træk

På hjemmebane sikrede AC Milan en snæver 1-0-sejr mod Torino lørdag aften.

AC Milan kæmper hårdt for at nå i op i spil til de europæiske pladser i Serie A. Derfor var lørdag aftens plan også en sejr, da Torino var på besøg på San Siro.

Efter en lille halv time kom Milan først tæt på føringsmålet, da Keisuke Honda bragede et frispark på overliggeren, men den store chance bliver udlignet af Ciro Immobile, der er tæt på at bringe gæsterne foran minutterne efter.

Til sidst i halvlegen er det dog i stedet Luca Antonelli, der ender med at udnytte Juraj Kuckas oplæg og gøre det til 1-0 kort før pausen.

I anden halvleg var Milan også tættest på 2-0, end Torino nogensinde var på 1-1. Carlos Bacca fik et mål annulleret for offside, men Ignazio Abate var tæt på at score på endnu et Milan-frispark.

Ligegydligt hvor tæt på, de kom, så sluttede kampen 1-0 til Milan, der derfor holder liv i kampen om europæisk fodbold, mens Torino fastholder deres 11. plads.