Allegri: Chelsea-rygterne stopper nu
2016-02-27 16:44
Foto: Polfoto/Luca Bruno

Juventus-træneren forudser en hård kamp søndag, og opfordrer sine spillere til at spille med større intensitet end de viste mod Bayern München.

Bianconeri vandt overbevisende 3-0 over Roberto Mancinis mandskab i det første opgør af to i deres Coppa Italia-semifinale tilbage i januar, og onsdag skal det andet opgør så spilles. 

Men inden den kamp løber af stablen mødes de to igen i Serie A, hvor Juventus er ét point fri af Napoli i toppen af ligaen, mens Inter er faldet ned på femtepladsen i rækken efter en dårlig periode. 

Men Allegri har dog fremhævet Nerazzurris kvaliteter og opfordrer sine spillere til at spille med større intensitet end de spillede med i 2-2-opgøret mod Bayern München i Champions League tirsdag. 

- Inter er et fysisk hold, og det bliver en hård kamp. Vi skal spille meget godt teknisk, spille bolden hurtigt og gøre det langt bedre, end vi gjorde i store dele af tirsdagens kamp. Uanset ligatabellen, så er det et 'Derby d'Italia', fortalte Allegri ifølge Goal.com og fortsatte: 

- Vi skal vinde morgendagens kamp, da det ville betyde, at der er én kamp mindre, vi skal vinde for at kunne løfte Scudettoen, sluttede han. 

 

SENESTE NYT...

AFSTEMNING

Hvilket dansk hold klarer sig bedst i Europa League-kvalifikationen?