Fire gyldne minutter sendte tålmodige Inter-fans glade hjem

Inter efterlod det sendt, men fik til sidst hul på bylden og kunne tage glade hjem med en 2-1 sejr over Bologna.

Kun en nævneværdig chance faldt i en ekstremt chancefattig første halvleg på Guiseppe Meazza lørdag aften.

I den sene Serie A-kamp skulle Inter ellers vise sprudlende form for at knække Bologna, men det lod vente på sig.

Adem Ljajic ramte i det 34. minut stolpen, men det var ikke nok til at bryde Bologna-defensiven ned.

De tålmodige Inter-fans der ikke just var vidner til en sprudlende fodboldkamp, og derfor var det en forløsning uden lige, da Ivan Perisic i det 73. minut headede Inter på 1-0.

Kun tre minutter senere lukkede Danilo D'Ambrosio kampen til 2-0, og tre gyldne minutter var altså dermed nok til at besejre Bologna og rykke op på en midlertidig fjerdeplads, som i morgen kan tages tilbage af Fiorentina, der kun er et point bag milaneserne. Bologna, som godt nok fik reduceret til 2-1 i slutminutterne, ligger fortsat nummer ni efter aftenens opgør.