Fuld tid til Anders Christiansen på San Siro

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Anders Christiansen fik alle 90 minutter for Chievo, der ude mødte Inter. Frederik Sørensen sad på bænken i ligeså lang tid, da Verona hjemme måtte se sig besejret 1-0 af Udinese.

Inter har ikke just haft nogen prangende sæson, men med en sejr kunne de, trods alt, holde liv i håbet om europæisk fodbold. De chancer blev dog hæftigt forværret, da Chievo, med Anders Christiansen i startopstillingen, gæstede San Siro.

Ingen af holdene havde for alvor noget at byde på i en relativ lige, men ganske kedelig kamp. Stillingen var derfor uændret kampen igennem, og sluttede altså 0-0.

Andetsteds måtte Frederik Sørensen se med fra bænken, da Verona hjemme tog imod Udinese. Begge hold havde sikret sig endnu en sæson i Italiens bedste fodboldrække, men Udinese kunne alligevel kravle over Verona med en sejr.

Der skulle dog lidt til før, at Udinese kunne komme til. Efter 0-0 ved pausen var der brug for forandring, og det kom efter en times spil, da Jacopo Sala blev udvist for hjemmeholdet. En overtalssituation gæsterne hurtigt udnyttede, da Antonio Di Natale bankede bolden i nettet i det 62. minut.

I det 90. minut lukkede Chievo selv kampen, da Rafael Marquez blev udvist som Veronas anden spiller. Dermed kan Frederik Sørensen nok se frem til en smule spilletid i den kommende spillerunde.

Kampen sluttede 0-1.