Hattrick grundlagde Lazio-storsejr

Lazio nedlagde Palermo med hele 4-0 på udebane i en kamp, hvor især Filip Djordjevic sprudlede.

Mandag aften skulle Palermo i bunden af Serie A-tabellen forsøge at skabe en overraskelse, da Lazio var på besøg. Gæsterne ville det dog anderledes, hvor et hattrick fra Filip Djordjevic var stærkt medvirkende til en sikker sejr på 4-0.

Lazio åbnede opgøret med et tilbud til Edson Braafheid efter bare to minutters spil, men generelt var det Palermo, der skabte de største chancer i første halvleg. Franco Vazquez, Edgar Barreto og Paulo Bruno Dybala havde alle fine forsøg for værterne, der dog ligeledes så usikre ud i flere momenter.

Bedst som de to hold havde forberedt sig på 0-0 ved pausen, slog Lazio dog til. Antonio Candreva lagde flot op til Filip Djordjevic, der sikkert kunne score til 1-0.

Scoringen kort før pausen satte gang i Lazio i anden halvleg, hvor holdet så skarpere ud i sine angreb. Palermo forsøgte dog fortsat at presse på, men da skarpheden manglede, blev værterne straffet et kvarter før tid. Filip Djordjevic var på spil på ny, og lukkede reelt kampen med sin scoring til 2-0. Efter scoringen satte værterne danske Simon Makienok på banen, men han kunne ikke stoppe nedturen i slutfasen.

Djordjevic var dog ikke færdig endnu, og med syv minutter igen fuldendte han sit hattrick med scoringen til 3-0. 4-0 blev det også i de døende minutter, da Marco Parolo afsluttede en flot anden halvleg for Lazio.

Resultatet bringer Lazio op på ligaens niendeplads, mens Palermo er at finde næstsidst på 19. pladsen.