Higuain generobrede tredjepladsen

Napoli vandt mandag aften med 2-1 på hjemmebane over Genoa. Begge mål blev scoret af Higuain

Genoa besøgte mandag aften Stadio San Paolo til den sidste kamp i 20. runde i Serie A, og det blev en svær opgave, men gæsterne fulgte godt med.

Dog var det hjemmeholdet som startede bedst. Gonzalo Higuain headede efter kun syv minutter sit 11. sæsonmål i kassen til hjemmeholdets fans store glæde. Det var første halvleg eneste mål, men i anden halvleg kom der flere.

Efter 56. minutter var det nemlig det tidligere Juventus-talent Iago Falque som udlignede for gæsterne. Andrea Betolacci lagde op til målet, som længe så ud til at kunne skaffe gæsterne points.

I det 74. minut faldt den chance dog fra. Genoa begik straffespark, og her sparkede Gonzalo Higuain sig fri op på andenpladsen på topscorerlisten med sit 12. sæsonmål.

Genoa nåede ikke at gøre noget ved det, og kampen endte 2-1 til hjemmeholdet, som nu kravler op over Lazio og Sampdoria på tredjepladsen. Genoa ligger fortsat nummer syv.