Inter skuffede ude mod Sassuolo

For syvende gang i sæsonen måtte Inter gå fra banen med et nederlag.

Der har ingenlunde været Inters sæson i år. For selvom det er blevet til en lille håndfuld sejre i de seneste kampe, måtte Milano-klubben atter gå skuffet fra banen, da holdet søndag gæstede Sassuolo.

3-1 tabte gæsterne, idet Simone Zaza bragte værterne i front efter 17 minutter, mens Nicola Sansone gjorde det til 2-0 efter godt en halv times spil.

I anden halvleg pressede Inter for alvor på for en scoring, og da Xherdan Shaqiri bragede bolden på stolpen, var det lige før, at Inter fik reduceret. Roberto Mancinis mandskab kom heller ikke tættere på, da Dodo lidt efter headede lige på målmand Andrea Consigli fra en helt fri position. Men med bare syv minutter igen fik indskiftede Mauro Icardo reduceret, da han listede uden om Sassuolo-keeperen og lagde bolden i mål.

Til slut spidsede dramaet så meget til, at to røde kort blev delt ud. Først gik målscorer Sansone alt for hårdt til Shaqiri, og øjeblikket efter begik Inters Isaac Donkor et klodset straffespark, som både resulterede i et rødt kort og ny Sasuolo-scoring

Dermed må Inter tage sig til takke med en 12. plads i tabellen, mens Sassuolo nu rangerer ottende bedst i Serie A.