Juventus fik sikker sejr i Derby d'Italia

Juventus fik en sikker 2-0-sejr i Coppa Italia-semifinalen mod Inter.

Der var dømt stormøde i Coppa Italias semifinale, da Juventus hjemme på Juventus Stadium tog imod Inter i det klassiske Derby d'Italia.

Det var klart Juventus, der fik den bedste start på kampen, og efter 34 minutter blev der begået straffespark efter en flot et-to-kombination mellem Cuadrado og Morata, hvorefter Murillo trak columbianeren i trøjen, og dommerne pegede på pletten. Jeison Murillo fik tilmed gult kort i situationen.

Straffesparket skulle Alvaro Morata tage sig af, og det gjorde spanieren meget sikkert, og sendte bolden i mål.

Målet blev tilmet det sidste i første halvleg, og spillerne gik til pause ved stillingen 1-0.

20 minutter inde i anden halvleg, da bolden efter flot spil endte hos Mario Mandzukic, der bankede på kassen, men kroatens skud blev blokeret og endte for fødderne af Alvaro Morata, der sendte hjemmeholdet på 2-0.

10 minutter senere blev kampen for alvor lukket, da Jeison Murillo væltede Juan Cuadrado og fik sit andet gule kort, og var der nogen tvivl til over lukkede Paulo Dybala for alvor kampen, da han gjorde det til 3-0 efter flot spil fra Kwadwo Asamoah.

Det var det sidste, der skete i kampen, og Juventus har dermed et meget positivt resultat med til returopgøret i Milano.