Juventus fortsat ubesejrede

Juventus vandt 3-0 over Chievo og fortsætter sin stime som ubesejrede.

Serie A er tre kampe ind i sæsonen, og Juventus står noteret for tre sejre. Det betyder, at de forsvarende italienske mestre er ubesejrede i årets udgave af turneringen.

En sikker sejr på 3-0 blev grundlagt efter 17 minutters spil, da Chievos finske landsholdsspiller, Perparim Hetemaj, udplacerede sin egen målmand på et flot hovedstød efter et frispark til Juventus langt oppe på Chievos banehalvdel.

Efter en lille times spil udbyggede Gonzalo Higuain føringen, da han, efter en flot stikning fra Pjanic, hamrede bolden op i nettaget fra nært hold.

Paulo Dybala kunne cementere sejren syv minutter før tid, da han opsnappede bolden højt oppe på Chievos banehalvdel, driblede ind i feltet og udplacerede Stefano Sorrentino i Chievo-målet.

Juventus er dog ikke det eneste mandskab, som kan have maksimumpoint efter tredje spillerunde.

Således står Inter, Napoli og AC Milan alle noteret for seks point efter to kampe, inden de spiller søndag

Sampdoria står også noteret for seks point i to kampe, og skulle have spillet mod AS Roma i dag - en kamp som måtte udsættes.