Juventus kom tilbage på sporet mod formstærk overraskelse

Juventus fik vasket pletten fra nederlaget mod Genoa væk, da man hjemme i Torino hentede en stensikker 3-1-sejr over Atalanta.

Juventus snublede meget overraskende i sidste Serie A-runde ved at tabe 3-1 til Genoa, men lørdag rådede man bod på miseren ved at vinde med samme cifre hjemme over overraskelsen Atalanta.

Meget tydede på, at Juventus havde lært af fejltagelsen mod Genoa, hvor man kom bagud 3-0 efter en halv time. De femfoldige regerende mestre kom foran 2-0 efter 20 minutter og øgede i anden halvleg, hvorefter Atalantas Freuler mod slutningen af kampen kunne score et trøstemål.

Juventus' mål blev scoret af Alex Sandro, Mario Mandzukic og Daniele Rugani, der afløste Leonardo Bonucci i midterforsvaret.

Med sejren fastholder Juventus presset på de øvrige tophold i Serie A. Holdet har syv point ned til AS Roma, der mangler at være i aktion i 15. runde. Roma møder søndag bysbørnene fra Lazio i Derby della Capitale.

Atalanta ligger på sjettepladsen. Nederlaget ender deres stime på ni kampe uden nederlag, heriblandt otte sejre.