Juventus missede mesterskabet i Rom

Roma snød Juventus for mesterskabet, da de med en flot 3-1 sejr halede ind på de forsvarende mestre.

Juventus havde muligheden for at sikre sig endnu et mesterskab, da de gæstede Roma søndag aften. Hjemmeholdet er dog lige i hælene af de forsvarende mestre, og de løb også med en 3-1 sejr. Juventus missede altså mesterskabet anden runde i streg, da de spillede uafgjort i sidste runde mod Torino.

Dermed er det kun fire point, der adskiller de to hold inden de to sidste spillerunder. Juventus kan nu sikre sig mesterskabet på hjemmebane, når de møder Crotone d. 21. maj. Inden da har de dog en pokalfinale mod Lazio.

Mario Lemina bragte ellers Juventus foran, men bare fire minutter efter det mål udlignede Daniele De Rossi til 1-1. I anden halvleg gjorde den tidligere AC Milan spiller Stephan El Shaarawy det til 2-1. Belgiske Radja Nainggolan gjorde det også til 3-1, inden han lod sig udskifte.

Juventus var kampen igennem et niveau eller to under det, som man har set fra dem tidligere på sæsonen, og det ligner, at de mange kampe begynder at tage sin tørn på spillerne.