Juventus reddede sig i overtiden

Bundholdet Cagliari var tæt på at tage point fra topholdet Juventus i aften, men i sidste øjeblik reddede Juve sejren hjem.

Skadede Nicklas Bendtner var naturligvis ikke med i opgøret mellem Juventus og Cagliari, som på forhånd lignede en sikker sejr til gæsterne fra Torino.

Juventus kom med tre ligasejre i træk i rygsækken, mens Cagliari ikke havde vundet i de seneste syv kampe. Derfor var det også en overraskelse, da Mauricio Pinilla sikkert udnyttede et straffespark efter godt et kvarters tid i kampen, og dermed var det undertippede hjemmehold foran.

Juventus formåede ikke at få hul på modstanderens forsvar i første halvleg. De pressede ellers godt på og fik også en mål annulleret for offside. Med 25 minutter igen fik udeholdet en fordel, da Davide Astori blev smidt ud, og en mand i undertal kunne Cagliari ikke holde stand.

Efter at Juventus' Arturo Vidal havde misset et straffespark efter 72 minutter fik Alessandro Matri endelig nettet for udeholdet, som herefter øgede presset mod hjemmeholdets mål.

I overtiden betalte det hårde arbejde sig for Juventus. Bendtners angrebsrival Matri blev dobbelt målscorer, og efter 92 minutters spil sikrede han Juventus den fjerde sejr i træk, og som om det ikke var nok, så øgede Mirko Vucinic endda til 3-1, inden dommeren havde fløjtet af. Juventus er dermed stadig en sikker nummer et.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Hjulmand måtte droppe Guardiola-plan

09:45 Det var slet ikke meningen, at Kasper Hjulmand skulle være fodboldtræner i denne sæson. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet. Læs mere
 

FC Midtjylland lover forstærkninger: Jagter ny angriber

08:51 FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen afslører, at FC Midtjylland vil forstærke sig markant i fremtiden. Aktuelt er en angriber på ønskelisten hos Superligaens bronzevindere. Læs mere
 

Landstræner: De unge skal tænke sig godt om

08:30 U/17-landstræner Jan Michaelsen fastslår, at det både kan være godt og skidt, at så mange helt unge danske fodboldspillere drager til udlandet. Læs mere
 

Fredagens rygtebørs

07:59 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene Læs mere
 

Casper Sloth meget tæt på Leeds

07:14 Casper Sloth nærmer sig med lynets hast et skifte til Leeds United, som vil betale seks millioner kroner for midtbanespilleren. Læs mere