Juventus tilbage på sporet med sejr: Khedira med liga-debutmål

Det går op og ned for Juventus for tiden, men søndag gik det mest op.

Det har slet ikke været nemt for Juventus i denne sæson, hvor man overhovedet ikke har haft det momentum, som man har haft de sidste fire sæsoner, hvor det er blevet til mesterskaber i Italien.

Derfor må det have været som en saltvandsindsprøjtning, da Juventus søndag aften vandt med 3-1 over Bologna på hjemmebane. Men det lignede i kampens begyndelse, at det skulle blive ligesom en af de mange andre, hvor det er gået dårligt for dem. Bologna kom nemlig foran efter bare fem minutter, da Anthony Mounier scorede.

Det fik Alvaro Morata vendt om 30 minutter senere, da han stod for udligningen med et hovedstød tæt under mål. Nu kogte Juventus Stadium, og nu var 'Den Gamle Dame' på jagt efter sejren, som de plejer.

I anden halvleg fik sommerens 240-millioner dyre indkøb Paulo Dybala, der er hentet i Palermo, sendt et straffespark i kassen til 2-1, og med en halv time tilbage af kampen kunne Morata selv lægge op til en Sami Khedira, der pandede bolden i mål. Dermed scorede han i sin Serie A-debut.

Juventus' elendige sæsonstart betyder, at de nu er på 12. pladsen i Serie A, hvor de har otte point op til førerne fra Inter. Otte point er i øvrigt det, som Juventus har fået skrabet sammen i sæsonens første syv kampe.