Lazio snublede i Verona

Lazio mister vigtige skridt i toppen af Serie A efter 1-1 mod Verona.

Lazio kunne med en sejr spille sig op på tredjepladsen i den italienske Serie A, da holdet ude mødte Verona fra midten af rækken. Et opgør der dog bød på problemer for gæsterne, der mistede sejren i anden halvleg, og måtte nøjes med 1-1.

Værterne fra Verona åbnede opgøret godt med flere gode opspil, og efter ti minutters spil var Nicolas Lopez tæt på fra kanten af feltet. Hans afslutning blev dog flot reddet af Lazio-keeper Federico Marchetti.

Verona fortsatte med at presse på, og efter 20 minutters spil fik man faktisk bolden i nettet. Scoringen blev dog annulleret for offside, og 0-0 var fortsat stillingen på måltavlen.

Mod slutningen af første halvleg kom Lazio dog bedre med, og to minutter før pausen var Senad Lulic på spil. Et indlæg blev resolut sparket i mål, og dermed kunne gæsterne gå til pause foran med 0-1.

Efter pausen indledte Luca Toni med en stor chance for Verona, men manglede den afgørende skarphed. Med godt 20 minutter igen gik det dog galt for Lazio. Luis Pedro Cavanda begik straffespark, og modtog samtidig sin anden advarsel i kampen.

I undertal kunne Lazio se Luca Toni score sikkert, og spændingen var for alvor i top forud for afslutningen. Trods undertal var det Lazio, der skabte de største chancer, men skarpheden manglede 1-1 blev resultatet efter en underholdende affære, hvor Lazio henter tredjepladsen på baggrund af en bedre målscorer end AC Milan, Sampdoria og Udinese.

Verona er at finde på 11. pladsen i Serie A.