Lazio vandt 2-0 og slukkede Inters CL-drøm

Miroslav Klose og Antonio Candreva gjorde det onde ved Inter, som ikke længere kan nå at komme i Champions League. Nerazzurri blev besejret med 2-0.

Lazio mod Inter var et opgør mellem to spillere, der tidligere har spillet for Biancoceleste. Simone Inzaghi mod Roberto Mancini.

Kampen var blot syv minutter gammel, da værterne kom foran. Det skete, da Klose snød offsidefælden og var alene igennem. Her var tyskeren mere kølig end planeten Pluto, da han elegant ventede med at afslutte, indtil Handanovic lå ned, hvorefter han lobbede den over sloveneren.

Efter 26 minutter spillede Kondogbia Jovetic fri, men montenegrineren fejlede, og Marchetti fik reddet. Blot minuttet efter trykkede Candreva af fra distancen, men Handanovic boksede bolden over mål. Da der var spillet 31 minutter, lavede Keita Balde fine ting på venstre side, men den tidligere akademi-spiller fra FC Barcelona måtte se sit forsøg reddet af Inter-keeperen.

I anden halvlegs begyndelse fik Perisic muligheden fra et frispark, men Marchetti parerede bolden væk.

Otte minutter før tid fik Lazio straffe, som blev begået på Keita Balde. Fra straffepletten stod Candreva klar, og italieneren svigtede på ingen måde.

Meget mere skete der ikke i opgøret. Nederlaget til Inter gør, at Nerazzurri ikke kan nå tredjepladsen, og dermed er det sikkert, at Napoli og Roma enten skal direkte i CL eller skal forsøge at kvalificere sig til turneringen.

Lazio har et spinkelt europæisk håb, men det kræver, at både Milan og Sassuolo dummer sig.