Manchester United byder på Cavani

null
Manchester United har meldt sig ind i kampen om Edison Cavani med et bud på 440 millioner kroner. 

Edison Cavani er et af de hotteste navne i dette transfervindue, efter han scorede imponerende 29 gange for Napoli i sidste sæsons Serie A. 

Det har fået klubber som Real Madrid, Manchester City og Chelsea til at overveje et køb af angriberen fra Uruguay, men nu melder også Manchester United sig på banen. 

Wayne Rooney har længe været rygtet væk fra Old Trafford, og her kan Cavani blive den perfekte erstatning. United-manager David Moyes er i hvert fald meget interesseret i at tilknytte Cavani som angrebsmakker med Robin van Persie, og ifølge Daily Mirror skulle Uniteds ejere i form af Glazer-familien være klar til at punge ud med 440 millioner kroner for angriberen.

Edison Cavani har en frikøbsklausul på 475 millioner kroner, men selvom Uniteds bud ligger lige i underkanten, kan det være nok til at overbevise Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis om et salg.

26-årige Edison Cavani har spillet i Napoli med stor succes siden 2010, hvor han kom til fra ligarivalerne Palermo. I øjeblikket er han på landsholdsopgave for Uruguay under Confederations Cup, hvor han sammen med sine landsmænd møder Brasilien i semifinalen i morgen.   

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Podolski nærmer sig Juventus-skifte

16:21 Podolski er ikke med i Arsenal-truppen til lørdagens Premier League-opgør mod Everton, da Juventus i øjeblikket forhandler om at leje tyskeren for resten af sæsonen. Læs mere
 

Trist nulløsning på Villa Park

15:36 Aston Villa og Newcastle gjorde skidt reklame for Premier League med en kedelig nulløsning. Læs mere
 

AGF: Enige med udenlandsk klub om Sloth

14:23 AGF bekræfter, at de er enige med en udenlandsk klub om betingelserne for et salg af Casper Sloth Læs mere
 

Khedira antyder Real Madrid-farvel

13:17 Sami Khedria erklærer sig utilfreds med tilværelsen i Real Madrid, og er åben for et skifte væk fra den spanske hovedstad. Læs mere
 

Frank jubler over Hjulsager-comeback

10:00 Brøndbys Andrew Hjulsager er fit for fight efter en længere skadespause, og det glæder træner, Thomas Frank. Læs mere