Napoli glippede chancen for at tilbageerobre førstepladsen

Napoli måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane mod AC Milan, selv om holdet havde flere chancer for at vinde.

Napoli havde inden mandagens kamp fået en gylden mulighed.

Juventus, som i sidste uge erobrede førstepladsen fra Napoli ved at slå selvsamme klub, led søndag et sjældent pointtab.

Derfor havde Napoli chancen for at tilbageerobre førstepladsen i ligaen med en sejr over AC Milan. Men muligheden glippede, da kampen endte 1-1.

Holdene startede meget lige, men langsomt begyndte Napoli at æde sig ind i opgøret. Især Gonzalo Higuain og José Callejon var begge tæt på at bringe Napoli i front, men det lykkedes ikke.

Det gjorde det i stedet for holdkammeraten Lorenzo Insigne, som på et tidspunkt valgte at sparke langt ude fra. Men bolden blev rettet af og snød fuldstændig Gianluigi Donnarumma i Milan-målet.

Bedst som det lignede, at Napoli skulle gå til pausen med en fortjent føring, slog Milan dog til i den anden ende.

Keisuke Honda slog et hårdt indlæg, som Napoli-forsvaret kom til at forlænge til Giacomo Bonaventura, der ventede ved bagerste stolpe. Klar til at sparke udligningen i nettet.

I anden halvleg var det tydeligt, at AC Milan var tilfredse med at få det ene point med hjem til Milano, mens Napoli pressede på for at erobre førstepladsen.

AC Milan havde mest succes med deres taktik, selv om holdets angriber Carlos Bacca en enkelt gang måtte ned og agere forsvarsspiller, da Dries Mertens havde en stor chance.

Napoli måtte dog nøjes med uafgjort og er dermed fortsat ét point efter Juventus i tabellen.