Napoli indtager førsteplads efter vilde minutter

Napoli var bagud med 1-0 til Lazio i halvlegen, men efter pausen skete der noget med gæsterne.

Ti minutter inde i anden halvleg gik det stærkt for Napoli. Kalidou Koulibaly scorede til 1-0, mens José María Callejón sendte føringsmålet i netmaskerne med sin scoring til 1-2. Mertens ville også være med, og på bare fem minutter scorede Napoli hele tre mål.

I overtiden gjorde Jorginho det til 1-4 for Napoli på et straffespark.

Derfor kan det italienske hold nu også snuppe førstepladsen efter rundens otte kampe på en onsdag aften i Serie A. Napoli er á point med Juventus, der vandt med 1-0 over Fiorentinas ti mand. Til gengæld har Napoli nu scoret 18 mål på fem kampe. Holdet har kun indkasseret tre mål.

Atalanta vandt med hele 5-1 på hjemmebanen over Crotone. Det gjorde mandskabet uden Andreas Cornelius, som ikke var udtaget til kamptruppen. Torino endte med sejren mod Udinese i et opgør, der endte 2-3 til gæsterne fra Torino.

I den lavere del af Serie A vandt Sassuolo med 0-1 over Cagliari, mens Genoa og Chievo delte pointene i opgøret, som endte 1-1.