Napoli nyt tophold i Serie A efter ny skalp over Inter

På to mål af Gonzalo Higuain vandt Napoli 2-1 over Inter og rykkede op på førstepladsen i Serie A.

Der var dømt topopgør for alle pengene, da Napoli mandag aften tog imod Inter hjemme på Stadio San Paolo.

Opgøret startede i vild manér, da Gonzalo Higuain kom umarkeret til bolden inde i feltet, og udplacerede Samir Handanovic med et skud i højre side af målet.

Inter havde dog flere chancer i løbet af første halvleg, hvor blandt andet Fredy Guarin, Mauro Icardi og Ivan Perisic havde flere chancer.

Yuto Nagatomo mente dog, at han skulle gøre det sværere, end det i forvejen var for Inter, der ikke har vundet på San Paolo i 20 år, da han havde glemt, at han havde et gult kort i forvejen, og dermed blev vist ud af banen og ned i omklædningsrummet efter sit andet gule kort.

I anden halvleg fortsatte formstærke Gonzalo Higuain, da han blev sendt i dybden af Raul Albiol og flot udplacerede Samir Handanovic endnu en gang. Fem minutter senere svarede Inter igen, da Adem Ljajic reducerede til 1-2.

Mod slutningen blev Napolis defensiv udsat for en kavalkade af kæmpechancer. Blandt andet i overtiden, hvor Pepe Reina af to omgange reddede napolitanerne.

Med sejren rykker Napoli op på førstepladsen i Serie A, og har 31 point. Efter dem følger Inter med 30 point, Fiorentina med 29 point, AS Roma med 27 point og Juventus med 24 point, så der er massere af spænding i Italien.