Napoli og Inter delte i målløs topkamp

Det var to ubesejrede mandskaber, der lørdag aften tørnede sammen i Serie A. Kampen var tempofyldt og havde flere store chancer, men endte alligevel uafgjort, 0-0.

Der var lagt op til storkamp mellem nummer 1 og nummer 2 i Serie A, da de to ubesejrede tophold Napoli og Inter tørnede sammen på Stadio San Paolo i Napoli. Mens Inter kom med syv sejre og en enkelt uafgjort, havde Napoli vundet samtlige 8 kampe i sæsonen indtil videre.

Der var højt tempo, men ikke mange chancer i første halvleg, hvor begge hold dog stadig havde nogle gode forsøg på mål. Samir Handanovic havde en dobbeltredning efter cirka 20 minutters spil, hvor han først reddede Dries Mertens skud og derefter José Callejons forsøg på riposten. Inter-kaptajn og topscorer Mauro Icardi havde et forsøg, der ramte overliggeren og blev reddet af Pepe Reina i Napoli-buret, og derfor sluttede første halvleg uden mål.

Napoli havde bolden mest i første halvleg, og den tendens fortsatte i anden halvleg. Begge hold havde nogenlunde lige mange forsøg på mål, men anden halvleg havde ikke lige så store chancer som første halvleg havde. Der var flere skud udefra, men kun Matias Vecinos forsøg for Inter var reelt farligt. Det blev reddet på stregen, og resten af kampen bød ikke på de store chanver.

Derfor endte kampen målløst 0-0, hvilket betyder, at Napoli lider sit første pointtab i denne sæson. Begge hold er fortsat ubesejrede, og er stadig placeret på tabellens to øverste pladser med Napoli på førstepladsen. Napoli har 25 point, mens Inter har 23.

Det uafgjorte resultat giver de forsvarende mestre fra Juventus mulighed for at hale ind på de to førerhold. Juventus er placeret på tredjepladsen i Seria A, 4 point efter Inter.