To røde kort og straffespark i sikker Milan-sejr

Stephan El Shaarawy blev dobbelt målscorer, da AC Milan vandt med 3-0 over Torino i en underholdende kamp.

Røde kort, straffespark og tre mål blev ingredienserne, da AC Milan tog en sjælden sejr over Torino i søndagens sene Serie A-kamp.

AC Milan har haft en rigtig skidt sæson med en slutplacering i midten af Serie A, og på det sidste har formen været specielt dårlig, hvor fire af de seneste fem kampe er blevet tabt.

Modstanderen Torino kom omvendt med en sejr fra de seneste kamp mod Chievo, men fra starten af aftenens opgør var AC Milan ovenpå

Stephan El Shaarawy scorede sit blot andet ligamål i denne sæson, da han modtog bolden i feltet og med et tørt hug bragte hjemmeholdet foran.

Der kom ikke flere mål i halvlegen, men alligevel kom AC Milan i store problemer, da Cristian Zaccardo blev udvist kort før pausen. Cristian Molinaro modtog bolden lige udenfor Milan-feltet og blev hægtet af Zaccardo, som korrekt blev udvist. Efterfølgende misbrugte Torino frisparket fra den fornuftige position.

Resten af kampen skulle så spilles i undertal, troede AC Milan-spillerne. Men Torinos Cristian Molinaro modtog selv et rødt kort efter ti minutter af anden halvleg, da han klodset fældede Milans Marco van Ginkel i Torino-feltet.

Aktionen kostede samtidig et straffespark, Giampaolo Pazzini var sikker fra de 11 meter, og AC Milan var foran 2-0. Men Milan var ikke færdige og slet ikke Stephan El Shaarawy.

Efter 65 minutter kom han fri i feltet via en lækker 1-2-aflevering med Marco van Ginkel, og med en følt afslutning blev han dobbelt målscorer til 3-0.

Resultatet betyder, at AC Milan er placeret på ligaens 10. plads, som skal forsvares i den sidste spillerunde mod Atalanta.