Video: Se lækker Pjanic-aflevering og solid Salah-afslutning
2016-03-04 22:37

AS Roma er 100 % klar til at møde Real Madrid på tirsdag, efter man her til aften lammetævede Fiorentina med 4-1.

AS Roma og Fiorentina lå inden aftenens kamp a point på tredjepladsen, hvor begge hold havde skrabet 53 point sammen. Dermed var der altså lagt i kakkelovnen til en særdeles vigtig affære på Stadio Olimpico, hvor vinderen ville tage vigtige skridt i bestræbelserne efter at få fingrene i den CL-kvalgivende tredjeplads.

Kampen var blot 22 minutter gammel, da værterne bragte sig i front. Det skete, efter Salah lagde en flot bold ind til El Shaarawy, som sikkert og nemt sparkede bolden i mål. Kort efter gjorde Salah det til 2-0, da han trykkede af fra distancen. Bolden blev rettet af og gik ind i mål bag en chanceløs Tatarusanu i Fiorentina-målet. Og 3-0 blev det også, da en flot kontra gjorde, at El Shaarawy flot spillede Perotti fri, der sparkede kuglen i mål første gang.

I første halvlegs overtid begik Digne et klodset straffespark, og her var Ilicic sikkerheden selv. 3-1 stod den til hjemmeholdet efter en særdeles underholdende første halvleg.

I anden halvleg lagde Fiorentina et godt pres og havde et fint skud fra distancen, der røg lige forbi. Men et kvarter inde i anden halvleg skete det, der helst ikke må ske, når AS Roma er i besiddelse af dygtige spillere som Miralem Pjanic og Mohamed Salah. Førstnævnte lagde en noget nær guddomelig aflevering i dybden til lynhurtige Salah, der ikke svigtede. Egypteren sparkede lige mellem benene på Tatarusanu, og så stod det 4-1. 

Kort før slutfløjt fik Totti muligheden på et frispark, men legenden ramte stolpen. 

4-1 blev det, og dermed er Roma solidt på tredjepladsen. Og klar til Real Madrid på tirsdag.

SENESTE NYT...

AFSTEMNING

Bør Superligaen droppe ud af UEFA som protest mod ny Champions League?