AS Roma storsejrede hjemme mod Palermo

AS Roma fik en sikker 4-1-sejr på hjemmebane over Palermo.

Det har været en meget blandet sæson for AS Roma, der har lidt skuffende nederlag til Torino og Fiorentina, mens man heller ikke formåede at kvalificere sig til Champions League oven på to kampe mod portugisiske FC Porto.

Der har dog også været positive resultater for Luciano Spallettis mandskab. Heriblandt sejre over Inter og Napoli.

Søndag hed opgaven bundholdet Palermo, der blot havde hentet én sejr i den indeværende sæson og man kunne da også se, at det var top mod bund på Stadio Olimpico søndag aften.

I pausen stod det 1-0 til AS Roma på et mål af Mohamed Salah og efter pausen satte værterne for alvor tempo på. Leandro Paredes og Edin Dzeko gjorde det hurtigt til henholdsvis 2-0 og 3-0 inden svenske Robin Quaison 10 minutter før tid reducerede for Palermo.

To minutter senere gjorde Stephane El Shaarawy det til 4-1, hvilket også endte med at blive kampens endelige resultat.

Den sejr sender hovedstadsklubben op på en flot andenplads i Serie A - to point efter Juventus, der lørdag tabte til AC Milan.