Roma svinger videre: Snublede mod Milan

Roma fik blot 1-1 mod Milan på hjemmebane, som betyder, at holdet endnu engang mistede et skridt i topkampen.

Det er blot blevet til én sejr i Serie A for Roma i de seneste syv kamppe. I den seneste lørdag aften blev det til 1-1 mod Milan for hovedstadsklubben.

Det hele begyndte ellers så fint. Efter bare fire minutter lagde Pjanic et frispark perfekt ind i feltet til Antonio Rüdiger, hvor den tyske midterforsvarer nemt kunne dirigere bolden i mål, mens et Milan-forsvar nok skulle have fulgt bedre med ind.

Det var dog derefter et Milan-hold, der lignede et hold, der ville gøre alt for at få udlignet. Det skete dog først i anden halvleg, da Kucka steg øverst op efter et indlæg fra Honda.

Det blev ikke til flere scoringer i kampen, som betyder, at Roma endnu engang mistede et skridt i topkampen, og tager til takke med en foreløbig femteplads efter en ellers stærk start på sæsonen. Nu er Inter på førstepladsen fem point foran Roma, som tilmed har spillet en kamp færre. Milan er på sjettepladsen, men der er et hul på fem point op til Roma for milaneserne.

I næste runde venter bundproppen Verona på hjemmebane for Roma, mens Milan skal møde Fiorentina.