Christian Gytkjær så rødt for Haugesund
Skandinavien

Christian Gytkjær fik rødt kort allerede i første halvleg, da Haugesund mødte Bodø/Glimt på udebane. Søren Christensen og de øvrige holdkammerater vandt dog alligevel.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Christian Gytkjær har for det meste markeret sig for sine mange mål i norsk fodbold, men torsdag kom angriberen i et noget mere negativt fokus, da han og holdkammeraterne fra Haugesund mødte Bodø/Glimt på udebane i Tippeligaen.

Allerede i første halvleg så Gytkjær således rødt efter to gule kort, og da holdkammeraten Vegard Skjerve måtte samme vej efter pausen, sluttede Haugesund kampen med blot ni mand på banen. Så meget desto mere imponerende var det, at holdet alligevel formåede at vinde udekampen 2-1 efter scoringer af Joakim Våge Nielsen og Vegard Skjerve, der nåede at gøre det til 2-0, inden han blev udvist efter 69 minutter. Hjemmeholdet reducerede med seks minutter igen.

Søren Christensen var med for Haugesund i de første 50 minutter af opgøret, mens nytilkomne Patrick Olsen sad på bænken i hele kampen.

Også Stabæk og Viking vandt i Tippeligaen torsdag aften.