Gytkjær i hopla i Norge
Skandinavien

Christian Gytkjær havde en fremragende søndag eftermiddag i Tippeligaen, hvor han med to mål og en assist grundlage storsejr til Haugesund.

Christian Gytkjær og Haugesund kæmper heroisk for livet i bunden af Tippeligaen, hvor man inden søndagens møde med Start blot kunne skrive tre sejre på CV´et for denne sæson. I dagens opgør oplevede man dog et muligt vendepunkt, da Haugesund med en storsejr på 5-1 rykker over stregen. En sejr, der blev grundlagt af danske Christian Gytkjær.

Gæsterne fra midten af Tippeligaen fik en drømmestart efter bare 11 minutter, da Espen Hoff lynede. Haugesund svarede dog flot igen kort efter, da Christian Gytkjær udlignede. Kort før pausen udnyttede Gytkjær på ny en gylden mulighed, da en ripost blev omsat til en 2-1 føring.

Anden halvleg blev en underholdende omgang for hjemmeholdets tilhængere, da Daniel Bamberg først øgede til 3-1. GYtkjær assisterede Maic Sema til 4-1, og samme Sema lukkede opgøret med sin 5-1 scoring, der sender trængte Haugesund over stregen i Tippeligaen.