Skandinavien

Skadet Bendtner: Burde være klar til torsdag

To gange kom Nicklas Bendtner på måltavlen for Rosenborg mod Lillestrøm. I slutningen af kampen måtte han dog udgå med en skade.

For tredje kamp i streg kom Nicklas Bendtner på måltavlen for Rosenborg, og angriberen synes at have fundet topformen i Eliteserien i Norge. Med ti minutter tilbage af udebane-opgøret mod Lillestrøm udgik Nicklas Bendtner med en skade.

Men spilleren tager det med ophøjet ro efter sejren på 3-0.

- Vi har testet det, og det ser godt ud. Så tager vi nogle test i morgen og så ved vi mere der, siger den danske angriber til Rosenborgs hjemmeside.

Han regner ikke med at være på skadeslisten særligt længe.

- Jeg burde være klar til torsdag, fortæller Nicklas Bendtner med henblik på Rosenborgs næste kamp mod FK Vardar Skopje i Europa League.

Angriberen fik et slag på ledbåndet under slutningen af kampen, hvor han kort forinden havde udbygget føringen til 0-3 for Rosenborg. Her scorede angriberen på et straffespark, mens han i første halvleg scorede efter et hjørnespark.

Nu er han kun ét mål efter Ohi Omoijuanfo på topscorerlisten i Norge. Nicklas Bendtner har scoret 14 sæsonmål for det norske tophold.