Tidligere Brøndby-målmand erstatter FCK'er i Norge
Skandinavien

Michael Tørnæs, der har trænet med i FC Nordsjælland siden vinter, har nu endelig fået sig en kontrakt. Det bliver i norske Sandefjord, der i forvejen har Jakob Busk, men han er blevet skadet, hvilket har åbnet op for Tørnæs.

I den norske Tippeliga-klub Sandefjord har man fået smag for danske målmænd. I første omgang har man i FC København lejet Jakob Busk, men da han blev skadet i kampen mod Bådø/Glimt i den norske ligas sæsonåbning stod det klart, at der skulle hentes en ny keeper ind, da prognosen for skaden lød på 3-6 uger i en periode med meget vigtige pokal- og ligakampe.

Det er blevet den tidligere Brøndby- og HJK Helsinki-målmand Michael Tørnæs, der nu skal vogte målet i det norske, skriver Sandefjord på sin officielle hjemmeside.

- For at kunne klare den periode har vi brug for to målmænd med Tippeliga-niveau, som er klar. Derfor har vi den sidste uge arbejdet på at finde en partner til Lars Herlofsen, lyder det på hjemmesiden.

Udfordringen har for Sandefjord været at finde en målmand, som er kontraktløs, fordi det er den eneste måde, de kan hente spillere ind på holdet udenfor transfervinduerne. Og det har de gjort. Siden vinter har Michael Tørnæs dog trænet med i FC Nordsjælland.

- Med Michael i truppen bliver konkurrencen om målmandsposten endnu større, og det ønsker vi skal give målmændene et løft igennem resten af sæsonen, skriver Sandefjord på sin hjemmeside.