1-0-udesejr til AaB i jysk opgør

Marco Meilinger blev matchvinder for nordjyderne

Både AaB og Randers spillede uafgjort i sin sæsonpremiere og havde derfor mulighed for sæsonens første sejr, da de to jyske hold satte hinanden stævne i aften. BioNutria Park lagde græs til.

AaB var bedst i første halvleg, der var småfattig på chancer, men de bolsjestribede nordjyder skulle få kampens første og eneste mål. Erik Marxen lavede en dårlig tilbagelægning, som Christian Bassosog opsnappede. Den hurtige angriber gik igennem, inden Marco Meilinger til sidst opsnappede en løs bold.

Navnlig Bassogog var en konstant trussel kampen igennem og derfor også frem til pausen, hvor 1-0-stillingen, Meilinger sørgede for, fortsat stod.

Indskiftede Joni Kauko headede på overliggeren, efter Erik Marxen havde sat ham op, og Randers kom da også bedst fra land efter pausen, hvor Mikael Ishak også afsluttede lige over mål for de målløse randrusianere.

Det blev siden en mere lige forestilling, hvor AaB kom længere tilbage, hvor Mitrovic havde det største tilbud, Randers kom frem til, uden den gik ind, og så endte det i stedet, hvor første halvleg sluttede: 1-0 til AaB.