AaB-anfører: Vi er bange for at spille

Frustrationen var tydelig hos Rasmus Würtz, der var skuffet oven på hjemmeholdets dårlige indsats i anden halvleg.

Starten kunne AaB næppe brokke sig over, da Kasper Risgård chippede bolden i målnettet efter 22 minutter. Efter pausen tabte AaB dog pusten, og Hobro tog over, hvor Pål Kirkevold lobbede bolden ind til 1-1.

Dermed kunne værternes kropssprog mest af alt minde om et hold, der netop har lidt et nederlag. Reaktionen var ikke anderledes hos Rasmus Würtz.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfreds med vores spil i den her kamp. At bedømme ud fra anden halvleg spillede vi dårligt, og vi blev bange for at spille. Vi fokuserede på at forsvare i stedet for at true i den anden retning. Der er bare meget mentalt på spil i øjeblikket, siger AaB-anføreren til TV3 SPORT.

Statistikkerne bakkede såvel også op om anførerens observationer, eftersom hjemmeholdet blot havde én enkelt afslutning i anden halvleg. Omvendt havde Hobro hele ni skud på mål og var ved Vito Hammershøy-Mistrati tæt på at nuppe sejren.

Dommeren nåede akkurat at fløjte kampen af, før hjemmeholdets tilskuere holdt en lile pibekoncert for AaB'erne. I øjeblikket er AaB fortsat uden sejr efter fem kampe trods sports-direktøren, Allan Gaardes, visioner om at lande i top seks i Superligaen.