AaB har vendt skuden: Syv point i tre kampe efter sejr over Lyngby

AaB fik mandag aften en 1-0-sejr over Lyngby, der for alvor bringer dem med i kampen om en plads i mesterskabsslutspillet.

Da AaB gik ind til sæsonen var det med et erklæret mål om at spille sig i top seks i Superligaens grundspil, således man i foråret var med til at spille med om mesterskabet i den bedste danske række.

Det startede da også glimrende for Lars Søndergaards tropper, der i Superligaens første syv kampe ikke tabte, men så gik det siden hen ned ad bakke for Søndergaard og co.

Inden 2-1-sejren over Randers i slutningen af november havde AaB blot hentet to sejre i 11 Superliga-kampe, men nu tyder det på, at skuden er vendt. AaB fik nemlig tre tiltrængte point, da man mandag aften slog Lyngby med 1-0 og nu ikke har tabt i tre kampe i streg.

AaB startede også mandagens kamp mod Lyngby rigtig fint og var stærkt spillende i store dele af første halvleg, hvor man spillede sig frem til flere store chancer.

Forløsningen kom for AaB efter 38 minutter, da et skud fra Marco Meilinger ramte Christian Bassogog og fløj ind bag Jesper Hansen i Lyngby-kassen til den aalborggensisk føring.

Efter pausen meldte Lyngby sig en smule mere ind i kampen og havde flere fine målschancer, der dog ikke udmøntede sig i scoringer.

Derfor kunne AaB efter et par minutters overtid lade sig krone som sejrsherrer på en kold mandag aften på Nordjyske Arena.